• Str. Cerbului nr. 36, Bistrita | Bd. Decebal, nr. 25, Bistrița
 • Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

Optică medicală Bistrița

Optică medicală Bistrița

Optică Medicală Bistrița – totul pentru sănătatea vederii tale!

 

Cele două puncte de Optică Medicală Bistrița OftalmoMED vă așteaptă să le treceți pragul pentru a descoperi oferta bogată de produse optice care să ajute la menținerea sănătații ochilor tăi. Le găsiți în cadrul Clinicii OftalmoMED, str. Cerbului nr. 36, precum și pe Bd. Decebal, nr. 25 (lângă BRD Decebal).

La OftalmoMED Optica Medicală Bistrița considerăm că o vedere sănătoasă este un dar unic și un semn al tinereții, de care am vrea să ne bucurăm mereu. Te ajutăm să îți păstrezi cât mai mult timp sau să îți recapeți acest cadou al vieții, punându-ți la dispoziție o gamă variată de rame, lentile pentru ochelari, lentile de contact, ochelari de soare, dar și alte accesorii necesare acestora. 

Îngrijește-ți ochii

Problemele de sănătate la nivelul ochilor sunt comune în ziua de azi, atât din cauza activităților cotidiene, cât și din perspectiva unui grad mai ridicat de conștientizare la nivelul populației și, implicit, diagnosticarea mai eficientă a afecțiunilor oculare. 

De ce să vii în magazinele noastre de optică? | Optică medicală Bistrița

La OftalmoMED Optica Decebal beneficiați de:

 • Consultație optometrică (rețetă de ochelari) GRATUITĂ;
 • NU este nevoie de bilet de trimitere, nici de programare;
 • Montajele se realizează RAPID la lentilele aflate în stoc;
 • Cea mai mare varietate de rame pentru adulți și copii (peste 1000 de modele), pentru fiecare categorie de vârstă; 
 • Specialiștii noștri opticieni oferă cea mai bună consiliere în alegerea ramei sau a lentilelor potrivite nevoilor tale.

Optica medicala Bistrita

Optica medicala din cadrul Clinicii OftalmoMED, str. Cerbului, nr 36, a fost creată pentru a pune la dispoziția pacienților noștri produse optice de calitate, precum și specialiști opticieni cu experiență care să completeze consultația oftalmologică și să asigure servicii medicale complete dedicate vederii, într-o ambianță plăcută și elegantă. 

Printre produsele opticilor noastre se numără:

 • rame pentru adulți și copii
 • lentile pentru ochelari potrivite oricăror activități » fie că ești IT-ist, șofer, proiectant, lucrezi în birou sau afară, noi avem soluții optice care să-ți protejeze ochii de factorii nocivi vederii.
  Vă putem ajuta cu lentile monofocale, bifocale, progresive, progresive scurte, fotocromatice, cu diferite tratamente aplicate –
  antireflex, anti-zgâriere, oleofob, antistatic, lentile speciale pentru calculator, lentile speciale pentru șoferi; din diferite materiale – plastic, sticlă, policarbonat; subțiate – pentru cazurile cu dioptrii mari.
 • lentile de contact (terapeutice, cu dioptrie – pentru hipermetropie, miopie sau astigmatism; lentile colorate, cosmetice)
 • ochelari de soare (cu protectie dovedită pentru ultraviolete – avem posibilitatea de măsurare a protecției UV a lentilelor comercializate)
 • accesorii pentru ochelari (șnururi, lavete, tocuri, soluții de curățare sau antiaburire)
 • soluții de întreținere pentru lentilele de contact
 • lacrimi artificiale fără conservanți

Optica medicala Bistrita

Siguranța pe primul loc

Zilnic, ochii noștri sunt expuși radiațiilor din mediu, fapt care ne poate deteriora vederea prematur. De exemplu, lumina albastru-violetă emanată de toate device-urile cu ecrane pe care le utilizăm zilnic poate fi dăunătoare pentru ochi.

Aici putem discuta despre importanța ochelarilor cu lentile cu protecție pentru calculator. Aceste lentile blochează razele albastru-violete să pătrundă în ochi și să afecteze cristalinul și retina.

Totuși, chiar și fără acești factori externi, îmbătrânirea ochilor se va resimți. Astfel, persoanele trecute de vârsta de 40 de ani ajung să dezvolte presbiopie, un proces normal, care constă în pierderea progresivă a capacității de focalizare a obiectelor aflate în apropiere.

Acest fenomen nu poate fi stopat, fiind un lucru natural, fiziologic, însă, în vremurile noastre se poate realiza cu ușurință corecția presbiopiei grație lentilelor bifocale și lentilelor progresive. Lentilele bifocale, precum le sugerează și numele, focalizează (asigură vederea clară) la două distanțe. Sunt concepute cu o arie mare de vedere la distanță, situată în partea de sus de ochelarilor, iar partea inferioară (sau aria mică) are dioptria necesară vederii la aproape.

În schimb, lentilele progresive elimină acea linie de tranziție dintre cele două zone amintite anterior, oferind astfel o tranziție vizuală mai naturală și un mare plus estetic. 

Să îngrijim corect

Fie că vorbim de rame, lentile de ochelari sau lentile de contact, acestea trebuie îngrijite constant, pentru a le păstra în bune condiții cât mai mult timp. De aceea am pregătit o gamă de accesorii suplimentare esențiale oricărui purtător de ochelari sau lentile de contact.

La magazinele noastre de Optică Medicală Bistrița, aflate pe strada Cerbului, nr. 36 și pe Bd. Decebal, nr. 25, veți găsi diferite modele de tocuri, lavete, șnururi, soluții de curățare sau de antiaburire, soluții pentru întreținerea lentilelor de contact.  

Programări și informații: +40 263 708 835  

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, atât din cadrul clinicii OftalmoMED, cât și din cadrul magazinului de optică OftalmoMED Optica, ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook » OftalmoMED