• Str. Cerbului nr. 36, Bistrita | Bd. Decebal, nr. 25, Bistrița
  • Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

Oftalmologie Bistrita

OftalmoMED – Oftalmologie Bistrita

Experiență vastă și profesionalism

Ne găsiți pe piața privată a serviciilor de oftalmologie Bistrița încă din 2008. Inițial, cu un cabinet de oftalmologie în Bistrița pe Bd. Independenței, iar din octombrie 2017 în clinica de oftalmologie OftalmoMED, concepută special pentru a oferi spațiu suplimentar pentru mai multe cabinete de oftalmologie, confort și siguranță pacienților noștri.

Aparate de ultimă generație

Încă de la început am îmbunătățit oftalmologia din Bistrița prin dotarea cabinetelor noastre de oftalmologie la nivelul standardelor internaționale, știut fiind că oftalmologia, în Bistrița sau oriunde, se face cu multe cunoștințe medicale, dar mai ales cu multă tehnologie medicală de calitate. De aceea, am adus cele mai performante echipamente oftalmologice.

Echipă de medici specializați

Suntem o echipă de medici oftalmologi din Bistrița, care ne-am specializat în domeniul oftalmologiei medicale și chirurgicale în Spitalul Militar Central din București. Am învățat oftalmologie de la de la cei mai buni mentori. Am învățat și că oftalmologia se practică cu o doză bună de pasiune, seriozitate și cu suflet.

Oftalmologie Bistrita

clinica oftalmologie bistrita

Bine ai venit la OftalmoMED!

Oftalmolog Bistrița - vei găsi la noi medicul potrivit pentru problemele tale oculare!

Grija pentru vederea bună și sănătoasă este principala noastră preocupare, în jurul căreia ne-am concentrat întreaga activitate. În clinica noastră se pot diagnostica și trata toate afecțiunile oftalmologice ale copilului și adultului, de la cele simple până la cele mai complexe. 

Pentru a asigura cea mai bună îngrijire pacienților clinicii de oftalmologie OftalmoMED Bistrița, specialiștii noștri participă la conferințele și congresele anuale de oftalmologie din țară și străinătate. 

Servicii

O GAMĂ LARGĂ DE SERVICII OFTALMOLOGICE

Investigații oftalmologice

Prin efectuarea investigațiilor oftalmologice cu ajutorul aparaturii moderne, obținem informații precise asupra structurii oculare.

Laserul oftalmologic

Cu ajutorul tratamentelor moderne efectuate cu laserul oftalmologic, corectăm diferite afecțiuni și probleme oculare .

Optică Medicală Bistrița

Deținem o gamă variată de produse optice, destinate special unei vederii sănătoase și precise.

Clinică Oftalmologie Bistrița: aparate de ultimă generație | OftalmoMED

Cu ajutorul echipamentelor noastre ultraperformante, precum ecograful ocular, biometru, pahimetru, perimetru computerizat și lasere, serviciile de oftalmologie Bistrița au atins nivelul de calitate pe care ni l-am dorit. Tomograful ocular de ultimă generație ne ajută să evaluăm cu exactitate unele afecțiuni și, astfel, să stabilim cel mai bun tratament.

Clinica oftalmologică OftalmoMED, situată în mijlocul orașului, pe str. Cerbului 36, dispune de două cabinete de oftalmologie, sală de investigații oftalmologice, o modernă recepție, magazin de optică medicală și un departament de intervenții chirurgicale.

Suntem în Bistrița din 2008 pentru a îngriji sănătatea ochilor voștri! 

 

Programări și informații:

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, atât din cadrul clinicii OftalmoMED, cât și din cadrul magazinului de optică OftalmoMED Optica, ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook » OftalmoMED

Programare Online

Solicitați o programare online la clinica OftalmoMED prin completarea acestui formular. Pentru validarea programării, veți fi contactat telefonic de un membru al echipei noastre.

IMPORTANT! Programarea este considerată valabilă numai după confirmarea telefonică de către personalul clinicii OftalmoMed. Mulțumim pentru înțelegere!